The master-slave dialectic in our time ...
Sometimes I feel lonely, I go to any terrace bar, I order a tea and contemplate at length the work of the waiter. I feel a special affinity with the members of this profession, humans are more like those penguins. The waiters as we incorporate this mixture of dignity and humiliation. Van
dressed in a seemingly elegant pants clip, vest and bow tie. This suit denotes a certain distinction and, simultaneously, servility. The bartender knows
su trabajo consiste en estar a merced de los antojos ajenos. Es un esclavo del deseo de los otros. Esto reproduce una conciencia desgraciada, un jeringazo de baja autoestima, que combate con un porte y un hacer altivos.
El camarero combate su esclavitud recordándole al cliente que él –el camarero- y sólo él decide, si y cuando ,los antojos del cliente serán saciados. Hay muchas técnicas de humillación destinadas a conseguir que el cliente tome conciencia del carácter frágil de su deseo:
1-Hacer caso omiso de las voces y los gestos del cliente,
2-Servir las bebidas con gesto rudo,
3-Guiñarle un ojo a la pareja del cliente o
4-Simplemente decir “de esto ya no tenemos”.
Anyone who feels reflectively in a bar you can enjoy a higher cast techniques of humiliation. The degree of expertise and professionalism of a bartender is just to polish and enlarge the sample of attacks and disdain. Maybe someday
ye lucky to see a spectacular war of the first magnitude. The duel between a waiter as a client against a colleague. It is to lose the feathers!
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